Tab Content
No Recent Activity

1 Visitor Messages

  1. Hi all just need a lil help with some thing rite here goes, I had my roof wrapped yesterday when they finished I went to start my car and my battery was dead so we got the jump leads on it and it started up but I had no revs what's so ever pressed the pedal nothing and the epc light was on and it came up with engine workshop so turn the car off and started back up and still no revs then turn off again started up and had the revs back but epc light was still on but it's the first time ever had anything go wrong with the car but it's driving fine now with no epc light on or nothing so just wondering If anyone no what it could off been thanks
Showing Visitor Messages 1 to 1 of 1
About Garts

Basic Information

About Garts
Location:
Bristol
What car do you drive?:
Golf mk4

Statistics


Total Posts
Total Posts
115
Posts Per Day
0.04
Albums
Total Albums
3
Total Photos
5
Visitor Messages
Total Messages
1
Most Recent Message
22-01-12 11:35 AM
General Information
Last Activity
26-09-15 11:11 PM
Join Date
20-07-11
Referrals
1

4 Friends

  1. ChuffGTTDI ChuffGTTDI is offline

    ChuffGTTDI

    ChuffGTTDI
  2. CORDY_SXMAN CORDY_SXMAN is offline

    ABF Powered

    CORDY_SXMAN
  3. gord gord is offline

    New car

    gord
  4. Rob_G60 Rob_G60 is offline

    Administrator

    Rob_G60
Showing Friends 1 to 4 of 4

 

Disclaimer: This is not an official Volkswagen AG site and is not affiliated to Volkswagen AG in any way. Visit the Official Volkswagen AG Website.
Views and opinions are given by the poster and do not reflect the views of VAGOwners.co.uk nor Volkswagen AG.
All trademarks and copyrights remain property of their respective owners.

PLEASE NOTE - Personal abuse, abuse against this or any other website or any company will not be tolerated. Offenders will be moderated or even banned.